FÉMALK Zrt. – Karrier - Legyél részese egy valódi magyar sikertörténetnek!
Legyél részese egy valódi magyar sikertörténetnek!

A FÉMALK ZRT. 1989. évi alapítása óta meghatározó szereplője az autóiparnak. Dinamikus növekedésünknek köszönhetően mára több, mint 1300 elkötelezett munkavállalóval büszkélkedhetünk. Cégünk számos karrierlehetőséget kínál fiatal pályakezdőknek és kiemelkedő szaktudással rendelkező munkatársaknak egyaránt.

Karrier a FÉMALK Zrt.-nél

Miért a FÉMALK?

A stabil nagyvállalati háttér biztonságot teremt a munkavállalóink számára.
A megbízhatóság mellett kiegyensúlyozott, hosszú távú fejlődési lehetőséget biztosítunk kollégáinknak. Munkatársaink erős szakmai tudására építve tudjuk partnereink részére is a maximumot garantálni.
A kiváló szakembergárda, innovatív szemléletmód és lendületes csapatmunka mellett átlagon felüli bérezéssel és kimagasló béren kívüli juttatásokkal díjazzuk dolgozóinkat!

Széleskörű juttatások:

munkakörtől függően: alapbér, teljesítménybér, teljesítmény alapú mozgóbér
A vállalat nyereségétől függő jutalom kifizetés évente kétszer
Választható cafeteria csomag
Egészségpénztári, önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás
Munkába járás és hétvégi hazajárás költségeinek támogatása
Lakhatás támogatás
Vállalati és családi rendezvények
Sportolási lehetőségek
Céges nyaraló igénybevétele

Képzési-fejlődési lehetőségek:

Az Fémalk Zrt. fejlődési lehetőséget kínál az elhivatott, kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégáinak.
A fejlődés lehetséges irányai az egyéni kompetenciáktól függenek.
Széleskörű képzési lehetőséget kínálunk minden kollégánknak legyen szó akár szakmai, informatikai vagy nyelvi képzésről.

Stabilitás, professzionalitás:

Cégünk árbevétele az elmúlt 5 üzleti év során több, mint 22%-kal emelkedett, a létszám pedig megháromszorozódott. 2016-os évben elnyertük az „AAA” legmagasabb besorolású Bisnode tanusítványát amellyel Magyarország vállalkozásainak legjobb 0,63%-ába tartozik cégünk pénzügyi stabilitás tekintetében, 2017-ben pedig már 5. alkalommal nyertük el a Superbrads díjat.

Családias, közvetlen közösség:

A FÉMALK Zrt. mindössze néhány fővel kezdte tevékenységét, napjainkban pedig több, mint 1300 munkavállalóval büszkélkedhetünk. Büszkék vagyunk arra, hogy a családias légkört a folyamatos létszámnövekedés mellett is meg tudjuk őrizni. Hangsúlyt fektetünk a közösségi programokra akár céges akár területi szinten is illetve fontos számunka az egyéni igények figyelembe vétele is.

Rólunk mondták

2013-ban ismerkedtem meg a Fémalk Zrt.-vel. 2017-ben már végzős hallgatóként tekintek vissza az itt töltött 4 évemre. Nagyon sok tapasztalatot szereztem, amit kamatoztatni is tudok a mindennapokban. A sok gyakorlati idő után idén felkínálták a lehetőséget, hogy itt maradjak és a Forgácsoló üzemet erősítsem. Gyártásinformatikusként nem is kerülhettem volna közelebb a szakirányomban előforduló ipari problémákhoz és azok megoldásaihoz.

Tóth Valentin - Gépészmérnök
Humán erőforrás munkatársként előzetes szakmai tapasztalatot követően azonnal rátaláltam a Fémalk Zrt.-nél egy olyan pozícióra, amire mindig is vágytam. Sikerült megvalósítanom azt a harmóniát, ami biztosítja, hogy a karrierépítés mellett a hobbim és a családom is helyet kapjanak az életemben. Számomra nagyon fontos, hogy folyamatosan tanulhassak és fejlődhessek, amit a rám bízott feladatokkal a Fémalk Zrt. maximálisan biztosít. Továbbá úgy érzem, hogy szerencsém van a vezetőimmel, hiszen segítőkészek és rendkívül következetesek.

Fábián Zsuzsanna – HR munkatárs

Kapcsolat


Csepeli üzem

cím: H-1211 Budapest, Öntöde u. 2-12.
telefon: +36 1 8150 900
+36 1 4204 608
telefax: +36 1 4204 609

HR

telefon: +36 1 4204 608

Dunavarsányi üzem

cím: H-2336 Dunavarsány Neumann Jánous u. 3.
(Dunavarsányi Ipari Park)
telefon: +36 1 8150 900
telefax: +36 1 4204 609

Erdőhorváti üzem

cím: H-3935 Erdőhorváti Üzem 805/2
telefon: +36 1 8150 981/701
telefax: +36 1 4204 609