FÉMALK Zrt. – Karrier – Miért dolgozz a FÉMALK-nál?
Legyél részese egy valódi magyar sikertörténetnek!

A FÉMALK ZRT. 1989. évi alapítása óta meghatározó szereplője az autóiparnak. Dinamikus növekedésünknek köszönhetően mára több, mint 1300 elkötelezett munkavállalóval büszkélkedhetünk. Cégünk számos karrierlehetőséget kínál fiatal pályakezdőknek és kiemelkedő szaktudással rendelkező munkatársaknak egyaránt.

Miért a FÉMALK?

A stabil nagyvállalati háttér biztonságot teremt a munkavállalóink számára.
A megbízhatóság mellett kiegyensúlyozott, hosszú távú fejlődési lehetőséget biztosítunk kollégáinknak. Munkatársaink erős szakmai tudására építve tudjuk partnereink részére is a maximumot garantálni.
A kiváló szakembergárda, innovatív szemléletmód és lendületes csapatmunka mellett átlagon felüli bérezéssel és kimagasló béren kívüli juttatásokkal díjazzuk dolgozóinkat!

Széleskörű juttatások:

munkakörtől függően: alapbér, teljesítménybér, teljesítmény alapú mozgóbér
A vállalat nyereségétől függő jutalom kifizetés évente kétszer
Választható cafeteria csomag
Egészségpénztári, önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás
Munkába járás és hétvégi hazajárás költségeinek támogatása
Lakhatás támogatás
Vállalati és családi rendezvények
Sportolási lehetőségek
Céges nyaraló igénybevétele

Képzési-fejlődési lehetőségek:

Az Fémalk Zrt. fejlődési lehetőséget kínál az elhivatott, kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégáinak.
A fejlődés lehetséges irányai az egyéni kompetenciáktól függenek.
Széleskörű képzési lehetőséget kínálunk minden kollégánknak legyen szó akár szakmai, informatikai vagy nyelvi képzésről.

Stabilitás, professzionalitás:

Cégünk árbevétele az elmúlt 5 üzleti év során több, mint 22%-kal emelkedett, a létszám pedig megháromszorozódott. 2016-os évben elnyertük az „AAA” legmagasabb besorolású Bisnode tanusítványát amellyel Magyarország vállalkozásainak legjobb 0,63%-ába tartozik cégünk pénzügyi stabilitás tekintetében, 2017-ben pedig már 5. alkalommal nyertük el a Superbrads díjat.

Családias, közvetlen közösség:

A FÉMALK Zrt. mindössze néhány fővel kezdte tevékenységét, napjainkban pedig több, mint 1300 munkavállalóval büszkélkedhetünk. Büszkék vagyunk arra, hogy a családias légkört a folyamatos létszámnövekedés mellett is meg tudjuk őrizni. Hangsúlyt fektetünk a közösségi programokra akár céges akár területi szinten is illetve fontos számunka az egyéni igények figyelembe vétele is.