Termékfejlesztés

Munkánk során a vevő által megkövetelt 3D-s tervezőrendszerben elkészítjük a termék modelljét, amelyet több iteráción keresztül szilárdsági, sajátfrekvencia- és élettartam-számítások segítségével optimalizálunk. A kész geometria alapján a technológia és a szerszámtervezés elkészíti az öntőcsatornát, amelyet töltésszimuláció segítségével ellenőrzünk. Így számos hibára – porozitás, lunker, levegőbezáródás – fény derül, amelyet hatékonyan és időben tudunk javítani.

A vevőink által ránk bízott termékfejlesztési felelősség megköveteli, hogy mérnökeink ne csak a virtuális és szimulációs térben mozogjanak otthonosan, hanem a valós terméket és annak végleges tulajdonságait – méreteltérések, szilárdsági tulajdonságok, gyárthatóság, tesztelés – is ismerjék.

Mérnökeink a TIER I.-es beszállítók vagy közvetlenül az autógyártó mérnökeivel, termékfelelőseivel közösen együttműködve kísérik, támogatják a projektet a prototípus fázison át a szériatermelés beindulásáig.

Büszkék vagyunk arra, hogy vevőink a sokéves munkakapcsolat után napi szinten kérik ki szakmai tanácsainkat, véleményünket az aktuális problémáikkal kapcsolatban.

CAD szoftvereink:
CATIA
CREO
NX

CAE szoftvereink:
ANSYS
ALTAIR
Hyperwoks
CATIA GPS/GAS